ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden RS Gymwear

Welkom bij RS Gymwear! We verzoeken je vriendelijk om de volgende algemene voorwaarden aandachtig te lezen voordat je een aankoop doet. Door gebruik te maken van onze diensten gaat je akkoord met deze voorwaarden.

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van RS Gymwear.

1.2 Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden.

2. Producten

2.1 RS Gymwear streeft ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren. Alle producten worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze verzonden worden.

2.2 Kleuren van producten kunnen enigszins afwijken van de afbeeldingen op de website vanwege verschillen in beeldscherminstellingen.

3. Bestellingen en Betaling

3.1 Bestellingen kunnen geplaatst worden via onze website.

3.2 Betalingen dienen te geschieden via de aangeboden betaalmethoden op onze website. Bestellingen worden pas verwerkt na ontvangst van de betaling.

4. Verzending en Levering

4.1 RS Gymwear streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Leveringstijden kunnen variëren afhankelijk van de bestemming.

4.2 Verzendkosten worden toegevoegd aan de bestelling en zijn zichtbaar tijdens het afrekenproces.

5. Retourneren en Ruilen

5.1 Het is alleen mogelijk om producten terug te sturen of te ruilen na contact met onze klantenservice en het indienen van foto's van de defecten of vlekken. 

5.2 Retouraanvragen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te worden ingediend.

5.3 Na goedkeuring van de retouraanvraag door onze klantenservice, dient het product binnen 14 dagen te worden geretourneerd. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.

5.4 Producten dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd.

5.5 Kosten van retourneren zijn voor eigen rekening. Binnen Nederland is dit voor brievenbuspost rond de €4 en pakketpost tussen de €5,95 en €6,95.

Indien de retourzending onder de €50 is, zullen de verzendkosten in rekening worden. Evenals de goodies, mochten deze niet mee teruggestuurd zijn.

5.6 Mocht je een product willen ruilen dan wordt het nieuwe product altijd pas verzonden als het aangeschafte product door ons retour is ontvangen. 

5.7 Bij het deels retourneren van een Rs Gym Wear vrouwen set werkt de terugstorting als volgt; bij aanschaf van een set van €49,95 wordt het bedrag in rekening gebracht (zoals op de webshop staat als los artikel) van het deel van de set dat wordt gehouden en restant teruggestort.

Als voorbeeld de klant koopt een set van €49,95. Het topje is niet naar wens en wordt geretourneerd en de legging wordt gehouden. Dan brengen wij het bedrag in rekening zoals de legging LOS op de webshop staat. Dat wil zeggen dat er €34,95 voor de legging betaald wordt en het verschil van €49,95 – €34,95 wordt terug gestort zeggende een bedrag van €15,-.


6. Klachten en Garantie

6.1 RS Gymwear biedt garantie op fabrieksfouten. De garantietermijn is 3 maanden na aankoopdatum.

6.2 Indien er binnen de garantietermijn een defect optreedt, dient de klant contact op te nemen met onze klantenservice en foto's van het defect in te dienen.

6.3 RS Gymwear zal, na beoordeling van het defect, een passende oplossing bieden, zoals reparatie, vervanging of terugbetaling.

7. Privacy

7.1 RS Gymwear respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt zorg voor de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens.

7.2 Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van uw bestellingen en communicatie met betrekking tot onze diensten.

8. Aansprakelijkheid

8.1 RS Gymwear is niet aansprakelijk voor enige schade ontstaan door het gebruik van onze producten, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid.

8.2 In geval van aansprakelijkheid is deze beperkt tot het bedrag van de betreffende bestelling.

9. Toepasselijk Recht

9.1 Op alle rechtsbetrekkingen waarbij RS Gymwear partij is, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

9.2 Geschillen zullen bij voorkeur in onderling overleg worden opgelost. Indien dit niet mogelijk is, zullen geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

10. Contactinformatie

Voor vragen, klachten of opmerkingen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via:

- Email: rsgymwear@realsupps.nl
- Telefoon: +31 30 307 90 17

Bedankt voor je vertrouwen in RS Gymwear!