Retourbeleid

Bij Realsupps streven we ernaar om hoogwaardige sportkleding en -accessoires aan te bieden die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop je jouw aankoop wilt retourneren of ruilen. Ons retourbeleid is ontworpen om dit proces zo soepel en eenvoudig mogelijk te maken.

Retourtermijn

Je kunt elk artikel binnen 30 dagen na ontvangst retourneren, op voorwaarde dat het artikel zich in de originele staat bevindt, ongedragen, met alle labels en in de originele verpakking.

RETOURNEREN? KLIK HIER ⬇️

Retourprocedure

1. Melding: Neem binnen de retourtermijn contact op met onze klantenservice via de retourbutton/retourformulier. Voordat je het door jouw ontvangen product retour stuurt dient er altijd voorafgaand eerst contact te zijn geweest met onze klantenservice. Vermeld uw bestelnummer, de artikelen die u wilt retourneren, de reden van retour inclusief foto’s.

2. Bevestiging: Je ontvangt van ons een retourbevestiging met een retournummer en instructies voor het retourzenden van uw artikelen.

3. Verzending: Verpak de artikelen zorgvuldig in de originele verpakking en voeg het retourformulier toe. Stuur het pakket naar het door ons opgegeven retouradres. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening, tenzij het een defect of verkeerd geleverd artikel betreft.

4. Inspectie: Na ontvangst van je retourzending zullen onze medewerkers de staat van de artikelen controleren. Artikelen die gedragen zijn, beschadigingen vertonen of waarvan de labels ontbreken, kunnen niet worden geretourneerd. Deze worden dus zonder terugbetaling retourgestuurd naar het bij ons bekende verzendadres.

5. Terugbetaling: Als de retour aan onze voorwaarden voldoet, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen. Afhankelijk van je betaalmethode kan het enkele dagen duren voordat de terugbetaling zichtbaar is op je rekening.

6. Ruilen: Indien u een artikel wilt ruilen, adviseren wij u om een nieuwe bestelling te plaatsen en het ongewenste artikel te retourneren voor een terugbetaling.

Uitzonderingen

Houd er rekening mee dat bepaalde artikelen, zoals gepersonaliseerde producten of producten die om hygiënische redenen niet retour kunnen zoals ondergoed, uitgesloten zijn van retour.

Klantenservice

Mocht u vragen hebben over ons retourbeleid of hulp nodig hebben bij het proces, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder rsgymwear@realsupps.nl.

Bij Realsupps waarderen we je keuze voor onze producten en je tevredenheid staat bij ons voorop. We hopen dat ons retourbeleid je winkelervaring bij ons aangenaam maakt.